lieya here ^-^

My Photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

[Update] Adam dan Hawa Episod 5

 

Assalamualaikum. :)

honestly, masa sekarang ni macam cemburu jer dengan lieya.

lieya tak sempat nak upload.

so, lieya bagi link download jer la ye. :)

 

Download Adam Dan Hawa Episod 5

 

sesiapa yang terlepas untuk tengok cerita nie boleh ke sini.

 

dalam episod ni ada 1 lagu yang menarik minat lieya untuk terus mendengar nye.

tajuk lagu tue Ratu Hatiku yang dinyanyikan oleh penyanyi indonesia TRIAD.

nak download lagu tersebut tekan sini.

 

:D

 

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : mana-mana link yang kena tekan kena skip ad dulu tau. :D

6 comments:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

thank you so much adikku!
at least akak dpt jgk tgk citer ni...
next episod share download lagi tau hehe :D

-kak erin-
erinhakim.blogspot.com

Lieya Syaira said...

Erin-Ibu Marsya Qistina Marissa Qaisara insyaallah kakak. :)

yanhamid said...

akak pun tak ada astro kat rumah, tengok sini pun dah cukup kan, nanti lieya update ye sampai 80 episod..hihi..

Lieya Syaira said...

yanhamid insyaallah kakak. :)

Asnal said...

thanks ! Alhamdulillah dpt juga tgk. nanti share lagi ehh :)

Lieya Syaira said...

Asnal insyaallah. :)