lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Beautiful!

 

Assalamualaikum. =)

cuba tengok gambar-gambar dekat bawah ni…

 

273453008594564513_VazfBZNP_f

 

 

190066046744073072_YavI3idh_f

 

 

 

186829084511840739_kBrtaprJ_f

 

 

264164334363088762_MA2KuZgv_f

 

 

45950858667709625_MG2LTgqp_f

 

 

189784571766945975_v0qjW8FM_f

 

 

112027109451892482_AxreZtvk_f

 

 

107030928614720742_dcVbRrYW_f

 

 

246079567108973934_GqN2zi6n_f

 

siapa yang kata tak cantik memang kepala hangguk la dia tu. *opssss. sorry.

setiap gambar ada maksud yang tersirat bagi setiap orang.

cuba lihat sejenak, perhatikan sedalam yang boleh, dan luahkan apa yang bermain di fikiran anda semasa melihat gambar ini then comment tau. :D

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : mungkin lieya perlu ubah profession lieya. :P

5 comments:

Lelaki Ini said...

arggghhh!!!!
ohsem!

Lieya Syaira said...

Lelaki Ini ohsem sangat!

AINI CHE DIN said...

sometimes picture can tell a thousand words

Lieya Syaira said...

AINI CHE DIN yup, that's true kakak. :)

zafirah said...

admire sgt pic no. 3 tu..even tanah dya mcm kering kontang tapi bunga2 nya tetap hidup mekar ^_^ shows that tak semestinya sesuatu yg kurang baik tu selamanya jd tidak baik klu di usahakan maybe boleh turn jd sesuatu yg sgt2 impressive :)