lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Maksud Pemberian Dari Yang Tersayang

 

Assalamualaikum. :D

Lieya sebenar nya tak tahu nak update apa. And, alang-alang lieya ada terbaca something menarik untuk dikongsi dengan semua so, lieya pon apa lagi, cepat-cepat lah buka windows live writer then start menaip.

Ok! [tarik nafas, hembus! tarik nafas, hembus! :P] untuk terapi minda. kihkihkih.

Pernah tak korang dapat hadiah, apa-apa hadiah dari orang tersayang. maksud lieya tak kira lah dari parents ke dari best buddy ke dari tunang ke atau pun dari suami/isteri tersayang? mesti pernah kan? so, korang nak tak tahu apa makna dari semua pemberian tu?

ok. lets check it out.

Jam Tangan

 

chanel-karet-bulat-putih-002

Tanda mengingati setiap masa dan waktu

 

Cincin

 

images

Tanda ikatan kasih yang abadi. :)

 

Gelang

 

M016

Tanda Mesra

 

Rantai Leher

 

lelong5b

Ikatan cinta yang perlu perhatian

 

Subang

 

hihi

Tanda penghargaan dan penghormatan

 

Kasut

 

bridal_shoes_12

Sentiasa mengambil berat dan perhatin

 

Pakaian Atau Kain

 

320166_10150336403274381_1125610170_n

Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu

 

Payung

 

Wedding-Umbrella

Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi

 

Minyak Wangi

 

perfume-757275

Tanda cinta

 

Bingkai Gambar

 

Hitam Merah - Bingkai Gambar (i)

Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan

 

Buku

 

i-love-books

Bersifat terbuka dan bertolak ansur

 

Bunga

 

tulip_bouquets_2

Tanda perkenalan dan tanda sayang

 

Coklat

 

chocolate-truffles

Semanis cintamu

 

Lagu/CD/Kad Ucapan

 

51322

Mengabadikan cinta

 

Sajadah And Al-Quran

 

Quran

Kekasihnya itu menyayanginya dunia dan akhirat

psssstttttt

hehehe… :D

satu lagi di zaman mellinium ni…

 

Hand Phone

 

1314390408-leaked-iphone-4s-chasis-shows-some-antenna-changes-11

tandanya kau jangan lari dari ku; aku akan cari mu walau di manapun, melainkan kalau handphone tu ditutup.

hikhikhik.

:P

 

HADIAH PALING BERHARGA DALAM DUNIA : MASUK MEMINANG!!! tandanya dia serius dan betul-betul seriuss..!!

:D

 

 

 

regards,

lieyasyaira

2 comments:

Ena's Palace said...

salam..tq for sharing..
cuma saya pernah dengar org ckp..
kalu kite bagi hadiah baju kepada org tersayang...bermaksud sesuatu hubungan tidak akan kekal lama..tatau la leh dipercayai atau tidak..

~didiey~ said...

tiap2 bulan didiey akan dpt coklat..ermm...pernah gak di dia bg telekung :)