lieya here ^-^

My Photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Penangan Adam & Hawa [Download]

 

 

Assalamualaikum. =)

 

drama-Adam-dan-Hawa-ost

 

haaa~

mesti semua orang sekarang nie tengah demam kepialu tengok cerita adam dan hawa nie kan?

yang pasti lieya bukan demam kepialu dah tapi demam denggi terus. hehehe. :P

tak adalah sampai macam tue sekali.

ok lah. memandangkan lieya ni baik hati sangat hari nie, lieya nak kongsi link untuk membolehkan korang download cerita nie.

meh cepat sapa yang nak download. :)

 

ADAM DAN HAWA [full episode]

  1. ADAM DAN HAWA EP 1
  2. ADAM DAN HAWA EP 2
  3. ADAM DAN HAWA EP 3
  4. ADAM DAN HAWA EP 4
  5. ADAM DAN HAWA EP 5 [bukan link lieya.]
  6. ADAM DAN HAWA EP 6
  7. ADAM DAN HAWA EP 7
  8. ADAM DAN HAWA EP 8
  9. ADAM DAN HAWA EP 9
  10. ADAM DAN HAWA EP 10
  11. ADAM DAN HAWA EP 11
  12. ADAM DAN HAWA EP 12
  13. ADAM DAN HAWA EP 13
  14. ADAM DAN HAWA EP 14
  15. ADAM DAN HAWA EP 15
  16. ADAM DAN HAWA EP 16
  17. ADAM DAN HAWA EP 17
  18. ADAM DAN HAWA EP 18
  19. ADAM DAN HAWA EP 19
  20. ADAM DAN HAWA EP 20
  21. ADAM DAN HAWA EP 21
  22. ADAM DAN HAWA EP 22
  23. ADAM DAN HAWA EP 23
  24. ADAM DAN HAWA EP 24
  25. ADAM DAN HAWA EP 25
  26. ADAM DAN HAWA EP 26
  27. ADAM DAN HAWA EP 27
  28. ADAM DAN HAWA EP 28

 

tips: click link dekat atas then Skip ads then download. :D

 

 

 

 

sorry kalau dia punya kualiti tak memuaskan hati anda semua.

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : kalau boleh download comment ye. :)

28 comments:

-syira- said...

yg kedua xboleh..:)
thanx...:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Lieya Syaira said...

-syira- ok. da repair. thanks bgtau. :)

machimaro said...

thanks for sharing cik lieya~ ^^
btw, yours is the best for me..file x besar sgt n quality pn just nice~~hehe..thanks again ye =)

p/s: just asking..agak2 ade perancangan nk upload smpi abes x drama ni?

Lieya Syaira said...

machimaro insyaallah. nie pun lieya tak ada benda nak buat. cuma bila da start kuliah, lieya mungkin akan upload lambat sikit.

ary_lee said...

citer ni emang 10 episod je eh?

Lieya Syaira said...

ary_lee xde la. pnjg lg. cuma tulis sampai 10 jer dulu. :)

machimaro said...

salam cik lieya~
sorry..saye lagi!hehe ;P

just nak tny..yg episod 5 tu mmg xde link dr cik lieya ke? besar sgt size filenye..huhu

p/s: sorry kalau soklan sy ni agak kurang sopan.. =(

Lieya Syaira said...

machimaro wslm. :) xde la. lieya x smpat nk record. maaf sngt2. mmg x ada.

nasharah said...

assalamualaikum,,saya nak komen ckit.. boleh tak jangan guna adf.ly tu,sbb wifi kat u sya xbenarkn sya bukak adf.ly tu.. harap ada alternatif lain ya supya sya dapat melihat drama nie,, Terima kasih,:)

Anonymous said...

tenkiu so much! really luv dis drama..teruskan mengupload k..

Mysha Zulkifli said...

Kenapa episode 8 tak blh download?

Lieya Syaira said...

Mysha Zulkifli tak boleh mcm mne tue?

noramaliaabubakar said...

salam..u did a great job by giving the link for the dld..hehe..btw boleh x bg link selain hotfile sbb kt area kolej nh x leh bukak hotfile...thanx33!!!!

Amesu Afirah said...

Asalamulaikum,teruskan post episod adam dan hawa ye smpai ep 80 ^_^,sebab sya takde Mustika HD,Terima ksih Lieya ^_^

Gadis tudung labuh said...

Asalamulaikum,teruskan record dan upload adam & hawa ye ^_^,sebab saya takde mustika HD,jdi saya harap kak lieya dpat smpai episod 80,terima kasih kak ^_^

Gadis tudung labuh said...

Asalamulaikum,teruskan record dan uploada adam dan hawa ye kaka lieya ^_^ sebab sya takde mustika HD,terima kasih kak ^_^

melsha said...

Salam lieya. TQ sgt2 sebab post link kat sini....dah try episode 11 byk kali mcm tak bole je download....

Lieya Syaira said...

melsha terima kasih sebab maklum. dah repair da. :)

ctnuradyla wahab said...

assalamualaikum,lieya..saya tak dpt download ep19..media file tulis file belongs to suspended account..hope dpt baiki..=)

Lieya Syaira said...

ctnuradyla wahab ok. da repair. terima kasih sbb inform. :)

Shaa said...

salam.. ep 5, 10 dan 11 tak boleh nk download..harap dapat baiki :))

"Invalid or Deleted File.

The key you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire."

gadiscomey said...

episode 18 invalid .. tq

Anonymous said...

ep 12 & 15 xley download..invalid 0r deleted file..tq

Anonymous said...

X der yg latest ker after ep25 there was no link

SKA said...

episod 12-16 link da expired, tlg repair ye cik, mekaseh :)

Anonymous said...

episode 5 xleh dld . tlg akak baiki link ny yee ... tq . :D

eundictator said...

link untuk episod 5 tak bolehlaa.. Ada link lain tak..? Terima kasih.. c:

Ummi Azmi said...

thanks . (: