lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Special Raya Give Away : Saya Nak Hadiah Raya Dari Lieya Syaira



---> Sticky Post <---

 

header lieya

Assalamualaikum. =)
nampak tak title dekat atas tue.
yeay. yippi! lieya nak bagi korang semua hadiah. yahoo! haha. :P lieya pula yang terlebih excited.
lieya baru selesai buat segmen. alhamdulillah, sambutan yang agak menggalakkan untuk 1st segmen lieya.
ok. korang nak join tak kalau lieya buat give away nie?
kalau tak mendapat sambutan memang lieya cepat-cepat delete post nie. minta-minta lah mendapat sambutan yang menggalakkan.
Cara-cara menyertainya :
  1. Merupakan seorang follower di blog lieya nie. [so, siapa-siapa yang nak join WAJIB follow blog lieya]
  2. Like page lieya.
  3. Click sponsor, sini, sini, sini, sini. [tunggu sampai habis loading ye. Jujur tau! AMANAH!]
  4. Buat satu entry dengan tajuk “SAYA NAK HADIAH RAYA DARI LIEYA SYAIRA”
  5. Ambil header lieya yang buruk kat atas tue dan tampalkan dengan menggunakan gam gajah pada entry dan linkkn ke entry ini ye. :) [tarik header lieya yang dekat entry nie ke new tab dan save image ye. :D]
  6. Tag dua orang kawan blogger dan pastikan mereka tahu.
  7. Submit link url anda di ruangan komen dekat bawah nie.
  8. Dah siap! [senang tak?]
Hadiahnya :
Wang Tunai bernilai RM 50 dan satu hadiah misteri. lalalala~ [maaf, sebab hadiah tak banyak sebab lieya tak minta sponsor. sebab kalau minta sponsor confirm kena follow, like dan segala bagai setiap sponsor tue]


Pemenang utama hanya seorang dan seratus peratus akan dipilih melalui Top Referral. so, promotelah Give Away nie habis-habisan ye.
5 pemenang bertuah akan berada di dalam bloglist lieya selama 2 bulan.
5 pemenang bertuah itu adalah peserta pertama, peserta terakhir, peserta ke 37, peserta ke 45 dan peserta ke 66. :P

Dan Give Away ini akan terbatal jika penyertaan tidak sampai 70 orang.
Give Away ini akan berlangsung selama sebulan. so, Tarikh tamat nya ialah 7 September 2012 pukul 11.59 malam.



so, apa tunggu lagi. jom join. :D




regards,
lieyasyaira

14 comments:

Rahmah Ram Ram said...

as salam Lieya...

Sis joinkan diri tanda support...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/08/special-raya-giveaway-saya-nak-hadiah.html

XxFaraizatii2NdxX said...

Join ~~
http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/special-raya-give-away-saya-nak-hadiah.html

Eira Shamiera said...

join..:)
http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/08/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syai.html

nenot said...

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/08/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syaira.html

Hanif said...

Good luck !!

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/08/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syaira.html

Mieya Atiera said...

Mieya join
http://budakshumort.blogspot.com/2012/08/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syaira.html

Aziela said...

Akak join juga yer...

http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/08/special-raya-giveaway-saya-nak-hadiah.html

AkmaFaizal said...

Salam,nak join sama.Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/08/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syaira.html

Nurul Farain :D said...

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syaira.html

aku eryati said...

gud luck ya

miss chillax said...

joined

http://misschillax.blogspot.com/2012/08/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syaira.html

suri said...

http://cahayacinta.com/contesttag/saya-nak-hadiah-raya-dari-lieya-syaira.html

#ciksuzlin said...

Datang sini dari segmen Blogger Aktif #2 : Ogos hingga Disember 2012 Kak Mia!

Salam Perkenalan

http://suzlinazreena.blogspot.com/

(^_____________^)