lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

[Update] Adam Dan Hawa Episode 8

 

Assalamualaikum. :D

 

285417_277772022328678_1714036398_n

 

Paaanggggggg!

Adam kena tampar dengan Ain dalam kereta.

awat nya?

korang tengok lah sendiri.

lalalalala~ :P

 

Download Adam Dan Hawa Episode 8

 

yang mana terlepas untuk menonton episod sebelum nie tekan sini. :)

 

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : kalau ade mslh dengan download cepat-cepat bagi tau lieya ye.

5 comments:

Anonymous said...

Salam :) Thank you sangat sebab take effort upload kan link Adam Hawa untuk orang yang tiada Astro dan kami yang tertinggal drama ni! Thank you so much!!

Anonymous said...

tq sbb dpt upload citer ni paling cepat...suka3..tqvm..hehe

Lelaki Ini said...

ghahahaha
tak minatlah nak tgk!
takut addicted!

Hanif Idrus said...

Hari ini sahaja aku jumpa 2 blog cita pasal cerita ni...hehehe.
Nampak gayo..aku kena tgk ni.
Sodap bebenau ker...hehe

Laila_Q said...

Slm..liya...x sabor tgu awk upload ep 9....hehhe