lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

[Update] Adam Dan Hawa Episode 9

 

Assalamualaikum. :D

kali nie lieya lambat sikit. lieya ada banyak sangat kerja nak kena buat.

barang pun tak siap packing lagi.

by the way, ni episod last yang lieya dapat upload.

episod yang seterus nya lieya akan cuba cari link untuk korang download. :)

 

20120808-061251

 

kesian dekat ain hawani. mulut cikgu zawiyah memang macam *teeet*. :P

sabar jer la dengan mulut cikgu zawiyah tue.

 

DOWNLOAD ADAM DAN HAWA EPISODE 9

 

yang mana terlepas dengan episod yang lepas boleh tekan sini. :D

 

 

:)

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : i’m going back to jordan today. pray for me, ok?

 

5 comments:

Ct Noraishah said...

wahhh..mekasih lieya
dapat gak tgok certa ni hehe..

Hemu Hemu said...

tq comel...nanti bg link lg yer utk kami2org yang tak langgan mustika ni yer...tq sooo muchh

Lelaki Ini said...

hahahaha
nasib baek tak obses dgn cite ni..
cume obses dgn lagu dia aja
hahaha

Anonymous said...

tqvm lieya:-) lieya baik saaangatt

Anonymous said...

Tqvm lieya:-) sronok btol tgk aaron aziz ni.hee