lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool

 

Merah[1]

click banner if nak join. :D

 

Assalamualaikum. :D

hari nie lieya nak join contest yang dianjurkan oleh cik si pipi merah.

blog lieya biasa jer.

tak ada yang istimewa.

sangat-sangat biasa.

blog pun tak ada lah comel macam kebanyakkan blog-blog blogger lain.

tapi apa yang lieya tahu,

lieya ingin kongsi apa yang terjadi pada lieya setiap hari, apa yang lieya dapat setiap hari dan lieya nak kongsi minat lieya dengan semua orang. [biar pun kadang-kadang tue ada juga yang merapu. :P]

lieya paling suka dengan entry lieya yang nie ---> Segmen by I Love Sleep : Cerita disebalik Gambar. <---

biar pun entry nie entry lieya join segmen tapi hakikat nya entry nie memang luahan hati lieya tika itu. :’)

lieya pun tak tahu macam mana lieya boleh tulis dengan begitu baik. [ceh, perasan la kau nie lieya.] hehehe. tue jer la. kalau nak baca sila tekan link kat atas tue ye. :)

 

lieya nak tag…

kakak Aini. :D

 

hadiah dia?

nak tahu ke?

pergi terjah sendiri la blog cik si pipi merah ye. :)

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

5 comments:

Yana Aina said...

gudluck dear ^^

Nurul Fadhilatul Nabilah said...

Assalamualaikum.. Saya dari contest yang sama.

http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

Syukran :D

lokman said...

selamat berpuasa.. datang dari segmen yg sama... ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Ismi Iman said...

salam iman dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html