lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Need A Little Rest

Assalamualaikum.
Happy new year everyone. :) Dah lama sangat lieya tak update blog. Rindu nya nak berblogging macam dulu. Tapi sekarang ni lieya tersangat-sangat lah busy dengan exam. Exam belum habis lagi. Tinggal dua paper jer lagi.
Waaaaaa!~
Seriously, lepas jer final paper lieya nak rehat puas-puas. Tak sabar nak habis kan lagi dua paper tu.
Ok lah. Lieya nak kena study dah ni. Ada masa lieya update lagi.
Jumpa lagi.

P/s: Azam lieya tahun baru ni, lieya nak kahwinnnn! Opssss.

5 comments:

Nur Adila said...

Buku apa tu kak?

Lieya Syaira said...

Nur Adila kitab fekah. :)

Mymy Mushie said...

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/mega-exclusive-giveaway.html

Mymy Mushie said...

Jom Join .. semua hadiah gempak !

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/giveaway.html

AiSyA LiEzA said...

hehhehe... sy pun nak khwinnnnn!! hhaha xD