lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Winter Sedang Mengintai. ^^

 

 

Enjoy-Winter-Season-520x398

*gambar hanya hiasan semata-mata

 

Assalamualaikum. :)

waaaa~ dah lama lieya tak update blog lieya. [padahal tiap-tiap hari menjenguk blog untuk 2 or 3 saat. hehehe]

ok. kajian cuaca hari ini sangat tidak memberansangkan… and… bla… bla… bla… bla…

stop the nonsense. hikhikhik.

biasa lah. gian nak update blog. nak buat macam mana dah lama gila kowt lieya tak update. dah berdebu blog lieya.

actually, lieya busy. busy dengan exam. sangat-sangat busy. sekarang ni kira ok sikit la kan.

tak tahu nak buat apa. boring-boring dekat rumah. tak dapat nak keluar rumah sebab ribut pasir sedang melanda. jadi untuk tidak diterbangkan oleh angin lebih baik lieya duduk berehat dekat rumah kan.

mungkin sekejap lagi hujan akan turun.

and it’s mean, dah masuk winter.

maka, kenalah pakai tebal-tebal untuk ke kuliah.

and, sekarang nie pun ribut pasir tengah melanda.

 

sau-sandstorm

*picture belas ihsan dari google. [tak sempat nak captured]

 

see?

macam nie la keadaan kalau ribut pasir sedang melanda. dan mula bau-bau debu hinggap di rongga hidung.

know what, kalau ribut pasir macam nie, bahaya tau, ramai yang akan demam. ramai yang akan batuk-batuk.

ok lah. tak ada ape yang lieya nak cerita kan lagi.

see you soon. ^^

 

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : kena jaga kesihatan. dah lah dalam minggu exam. aduyaiii.

 

 

 

3 comments:

Hanif Idrus said...

Betull...jaga kesihatan time peksa ni

NiNa ZizaN said...

akak! Chaiyok2! Ganbatte! Goodluck...
Regards from malaysia... =) love ya!

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html