lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

[Update] Adam Dan Hawa Episode 17

 

20120808-061251

 

Assalamualaikum. :D

macam mana adam dan hawa episode lepas-lepas?

puas hati tak dengan jalan cerita dia?

not bad kan?

mesti korang semua dah tak sabar-sabar nak tengok episode yang seterus nya kan?

ngaku jer la.

so…

nah, korang download lah cerita nie sendiri.

 

DOWNLOAD ADAM DAN HAWA EPISODE 17

 

sesiapa yang terlepas untuk menonton episode yang lepas-lepas boleh lah tekan sini. :D

 

 

JOM SUPPORT SEGMEN YANG LIEYA BUAT. :D

SEGMEN : SAYA NAK FOLLOW AWAK, BOLEH TAK?

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : hari tue ada yang tanya lieya macam mana lieya boleh upload sedangkan lieya dekat overseas. lieya tak upload dah. cuma lieya cuba cari link untuk korang download. :)

2 comments:

Lelaki Ini said...

wah, musim demam adam dan hawa sekarang!

machimaro said...

salam..lieya~
just to inform u..link ep. 17 n 18 ni belongs to suspended account.
so, file2 tu dh kne delete.. =(