lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Give Away Raya sudah lama terbatal!

 

Assalamualaikum. :)

maaf sebab lieya lambat sangat update pasal give away yang lieya buat sebulan yang lepas.

give away tue sebenar nya dah lama terbatal. sebab apa?

sebab tak ramai yang join.

sebab lieya pun tak adalah nak iklan sangat pasal give away tue sebab lieya pun agak lah busy sebenar nya. [bunyi macam lieya nie boss jer kan?]

ada yang tanya lieya dekat facebook.

maaf ye sayang~

give away tue dah terbatal sebab tak capai target yang lieya nak. :(

lieya pun sedih juga lah sebab tak mendapat sambutan pun.

by the way, lieya sekarang nie merancang nak buat segmen or give away but tak tahu lagi bila nak buat.

kali nie hadiah, lieya nak kasi fresh dari jordan.

agak-agak kan ada yang nak join ke?

huhuhu. hope mendapat sambutan lah ye.

 

 

 

ok lah. mata dah macam kena gam tikus jer. dah lah subuh pagi esok pukul 4 pagi.

huwaaa~ lieya pun dah nampak star tengah pusing-pusing atas kepala nie.

ngantuk nya.

 

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : Alhamdulillah. rumah baru sangat selesa. kuliah pun dah start.

2 comments:

SyUhAdA said...

nak joinn..nanti bgtau lah ye..

Hanif Idrus said...

Tak per.....buat benda mcm ni mesti kena kasi komitmen dan promosi..penat!!!..hehe