lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

[Update] Adam Dan Hawa Episode 12

 

Assalamualaikum.

ok. memang agak lambat lieya update hari nie.

sorry. lieya sekarang internet tak berapa nak dapat lah. and then lieya baru jer pindah masuk rumah baru.

letih pun belum hilang lagi.

**sigh**

ok lah. malas nak membebel banyak.

 

DOWNLOAD ADAM DAN HAWA EPISODE 12

 

 

PEACE. :)

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : buat masa sekarang nie kalau ada link yang broken lieya tak boleh nak repair lagi. maaf sangat ye. :(

3 comments:

Hanif Idrus said...

Terpaksa selit URL link Adam dan HAwa awak kat entri saya sebab wife saya...heheheheheh

http://hanifidrus.blogspot.com/2012/09/download-dan-tonton-drama-adam-dan-hawa.html

Sori yek ..kalau tak minta kebenaran!!

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum.. is blogwalking... tekan2 iklan jemput ke blog is yerrkk?

Background music blog nie yang paling is suka, semua lagu best2 gegegege (tingat masa dok berchenta dulu).

Santai iskandarX

Aziela said...

As Salam....

Er...akak silent reader. Tapi dok masuk kerap lately sebab Adam dan Hawa. Hanya link dari Lieya nie jer yang akak boleh tengok disebabkan a few internet limitations dari office. Semoga Lieya segera settle down di sana yer...