lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

[Update] Adam Dan Hawa Episode 11

 

Assalamualaikum. :)

Alhamdulillah. lieya da sampai dekat jordan.

letih kot. perjalanan yang jauh. dengan barang yang banyak. dan dengan transit yang agak lama.

anyway, lieya dapat lah experience dengan Qatar Airways. lain kali memang tak nak naik dah Qatar. kargo dapat sikit jer. huh!

so, sekarang ni badan lieya teramat lah penat. otak pun tak mampu nak berfungsi dengan elok. mata pun dalam 2 3 saat lagi akan terpejam dengan sendiri nya.

so, lieya nak cepat-cepat lah update ye.

sorry, kalau lieya banyak merapu macam no tomorrow for me. :P

merapu lagi.

sorry again. otak lieya dah tak boleh nak fokus.

ok ok ok.

nah, ambil lah apa yang korang tunggu selama ni. :P

 

DOWNLOAD ADAM DAN HAWA EPISOD 11

 

yang terlepas untuk menonton episod yang lepas sila tekan sini. :)

 

selamat menonton ye kawan-kawan semua.

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : dalam fikiran lieya hanya nampak katil, bantal dengan selimut jer sekarang nie. mau tidur yang secukupnya. *menguap*

3 comments:

Azee Hana said...

jauh nye dear....dapat kan rehat secukupnya..=)

Sue PeLik said...

berehat. tarik nafas dan bertenang yer. selamat menempuh kehidpan di sana!

Hanif Idrus said...

Penat2 pun updated blog...heheheh
Iskk,,,popular betul cerita ini..
Aku nak download ler..