lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Tangan Kuhulurkan Demi Secebis Kemaafan

 

Assalamualaikum. :D

hampir semua entry blog yang lieya follow, dalam beberapa hari ni semua nya update tentang hari raya kan.

ok. lieya pun tak nak ketinggalan juga nak update tentang syawal yang bakal tiba.

dalam masa kita bergembira, lieya sebenarnya sedih.

sedih sebab ramadhan bakal meninggalkan kita semua.

mana lah tahu lepas ni tak jumpa dah ramadhan yang akan datang. sob sob sob. :’)

firstly, lieya nak minta maaf. takut-takut lieya ada buat blogger lain tak senang akan entry yang lieya update. takut-takut lieya ada tercopy entry orang lain. [setakat nie memang tak ada yang lieya copy ek]

secondly, lieya nak minta maaf dekat semua kawan-kawan lieya tak kira lah di alam nyata atau pun alam maya.

exactly, ramai kawan lieya dekat jordan sana cakap, ramadhan dan syawal di jordan amat beza sekali. rugi sangat kalau tak merasainya dengan sendiri.

seriously, cemburu yang amat sebab lieya masih lagi tak ada kesempatan nak sambut ramadhan dan syawal di jordan. really really jealous with them. :’)

dan dengan penuh rendah diri lieya hulurkan tangan untuk secebis kemaafan dari kamu semua. o-0 ek. :)

ok. apa-apa pun. nak ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin. :D

 

AIDILFITRI

 

Arsyad pun ada nak ucap juga dekat korang semua. :)

 

arsyad tomey

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : lieya still update blog lagi ye. raya pun lieya still lagi update.

1 comment:

Ena's Palace said...

selamat hari raya lieya..
selamat bercuti..