lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Review Blog #4 : HeartBook


Assalamualaikum. =)
hari ni lieya nak review blog pemenang segmen up follower yang lieya anjur baru-baru ni.
ok.
this entry akan jadi entry melekat sehingga rabu depan. :)

527909_470409289636496_1655002616_n
click header tuk terjah blog nani. :D
 
nani nani nani! :P
tuan empunya blog yang cantik manis tengah buat ape tu? hihihihi.
blog nani simple and loading pun agak cepat. seriously, memang lieya suka sangat dengan blog yang loading cepat. like like like!
nani juga seorang yang juga aktif bersegmen. [penting! nanti senang nak tag!]
and right now, nani tengah join satu contest dan contest tersebut kena pertaruhkan header yang cute miut yang kat atas tue. so, anyone help nani vote for her header. :D
ok. that’s all for today. :)
 
 
 
 
regards,
lieyasyaira

2 comments:

✿ Nani ツღ said...

ahaa tq for reviewing my blog :D hehe

lokman said...

Assalamualaikum.. Selamat hari raya maaf zahir dan batin...^_^
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri-daripada.html

Dari lokman, bakal isteri dan keluarga.