lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Spontaneous Thursday #4

 

Assalamualaikum. :D

update~ [wah, semangat apa yang merasuk dalam badan kau nie lieya update spontaneous pepagi buta nie]

dush dush dush. bising lah. hehehe

here, layan gambar nie.

 

530113_350086278402833_203374747_n

 

kalau dulu, masa kecil-kecil selalu kena macam nie dengan abang lieya. dan mula lah lieya meraung bagai orang gila. adushh~ teringat lah pula kisah silam tika budak-budak.

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

3 comments:

eimah siti said...

cik siti, bkn masa dulu kecik2 ja suka buat cam ni...da besar pun selalu ja...heheh

Natasha said...

slalunye if kt hostel pn member2 pn akan buat cmni.. =)

Yana Aina said...

selalu buat mcm nie kat rumah tyme kecik2 dulu .. hehe
jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html