lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Segmen Lokman : Saya Blogger Dari Jordan

 

Assalamualaikum. =)

wah, bagus betul segmen nie. nanti kita boleh lah tahu sape yang dah kerja, sape yang still belajar lagi.

dapat jer jemputan dari tuan empunya blog, lieya terus rasa nak join.

headerlokman

click banner if nak join. :D

dateline ---> 19 August 2012 <---

 

lieya blogger dari Jordan. boleh ke macam tue?

kalau lieya tulis nama universiti lieya kang ramai pula yang tergeliat lidah nak sebut. huhuhu.

ok lah. meh lieya bagitau nama universiti lieya.

nama universiti lieya hurmm… hurmm… JAMIAH AL AL-BAYT. senang jer kan sebut. hehehe. :P

jom, kita support segmen lokman nie. :D

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

 

 

9 comments:

lokman said...

ok.. dah letak blog lieya di dalam senarai peserta. Lagi bagus kalau ada nama universiti itu.. Lagi Unique.. hehe..

Thanks sebab sudi join ya..
sila check link blog lieya di dalam senarai peserta itu.

Hanif Idrus said...

Salam,
Datang dari http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
Hanif blog bloglist- klik sini
Salam kenal….dan I follow sekali

Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
Tiada paksaan, yang penting kita dah kenal

rafflesia said...

as-salam,
datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

taqiee din said...

Salam
taqiee dr segmen yg sama...:)
Jom Terjah kwn2 lain plak..:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

cikmisi leen said...

salam.. datang dari segmen yang sama > done follow sini.. salam kenal

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

jom join segmen ni lak ea =) hope sudi join

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

cmimimim said...

salam..
blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

jemput singgah :
http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

good luck !

syarmimi said...

jordan ? wahh ! jaoh. :)

dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
done follow sini. ;)
jom BW ke blog mimie :)

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

mselim3 said...

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

datang sini dari segmen yang sama...ok dah follow ok...salam perkenalan salam ukhuwah ....

nemuru saa said...

hey,from same segmen.

free2 mai la blog sy :D

http://saa-n-thestory.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html