lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Segmen : Blogwalking Sambil Beramal

 

Assalamualaikum. =)

lieya join segmen tengah-tengah malam. :P [kejap lagi nak pejam mata dah nie]

 

IMG_7001 - Copy

click banner if you want to join. :D

 

btw, lieya tiap-tiap tahun beraya di kelantan. lagi pun kampung dekat jer dengan rumah lieya. tiap-tiap hari boleh balik. :)

 

 

Link Campaign Lieya [jom beramal. kalau nak tambah pahala lah. :D]

Beach. Wildlife. Nature. FUN!! Want a vacation that has it all?
Wow... Can win a diamond here... I want!!

Sold.my - Win a Samsung Galaxy Tab 2!

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : meh join sambil kita buat amal. :D

7 comments:

Linda Zehan said...

Thanks.. anyway LZ dah click link2 lieya... hehehhe.. ^__^

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum...

Singgah dari Segmen yang sama, jemput ke blog is yer? Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

SyUhAdA said...

syu sggh snie ye..dah beramal di blog lieya..hehe..

rafflesia said...

dtg dr segmen yg sama :)

Linda Zehan said...

Posto posto.. kad raya.. kad raya...

http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/kad-raya-untuk-mereka.html

Linda Zehan said...

2 orang yang bertuah Lz dah umumkan... jom tgk siapa yang kena..

http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/pemenang-cabutan-bertuah-segmen.html

Syaz Blackrose said...

Selamat hari raya aidilfitri
singgah dr segmen yg sama...
saya follow yer.. eh silap dah follow dah rupanyer..
Semoga bergembira di aidilfitri ini...