lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Review Blog #2 : Follower ke 300 Lieya

 

Assalamualaikum. =)

lieya balik jer tadi dari kelas menjahit terus buka blog. then…

 

749604hvcg8i71lm

terkejut lieya tahu. kenapa lieya terkejut sangat nie?

sebab lieya tengok followers lieya dah mencecah angka 3++ tau. :P

mesti kau orang kata. baru 3++ dah nak terkejut macam tue.

maybe bagi korang semua tak lah sebab followers korang dah mencecah beribu-riban dah. kalau bagi newbie macam lieya nie [newbie ke?] memang lah teruja sikit.

ok. petang nie lieya nak review blog followers lieya yang ke300.

siapa ek yang bertuah?

jeng jeng jeng…

review

Cik Amira Zainal. :)

tahniah cik Amira Zainal, blog anda telah dipilih untuk di review oleh cik lieya. kihkihkih. :P

maaf lah tak dapat nak bagi special gift ke ape ke, hanya mampu nak review blog jer.

ok. jom kita tengok blog cik Amira kita nie.

 

thenkcja

click header cik Amira kalau nak ke blog dia. :D

tagline dia best.

"Never regrets in EVERYTHING that you had done”

betul tue. jangan menyesal bila dah buat.

blog dia pinky style.

dan cik Amira kita nie juga seorang yang aktif bersegmen. so, sape yang nak dia join rasa nya boleh lah tag dia ye. :) [jangan marah ye cik Amira]

entry dia pun best.

and one more, lagu blog dia jiwang. [like like like]

rasa nya tue jer lah yang lieya dapat kongsi dengan semua.

nak lebih-lebih sila jenguk blog dia sendiri ye. ;)

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : lieya dah follow blog cik Amira Zainal. #272

2 comments:

Amira Zainal said...

whooaaaaa :D
terima kasih, terima kasihh ^^
xda hdiah pon tape, ini pon dah bersyukur :)
suka sgt-2 ;D

Natasha said...

wah tahniah =)