lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Yahooo~ *Senyum Sampai ke Telinga

 

Assalamualaikum. =)

Petang nie lieya happy.

Happy sangat-sangat.

sebab hand phone lieya yang rosak hari tue [baca entry ini] dah siap baiki. :D

Alhamdulillah.

Kalau tak dapat baiki tue memang merana lah lieya.

tapi, lieya still lagi sedih.

sebab memory card lieya masuk virus dan lieya still tak dapat nak buang virus tue.

ada siapa tahu macam mana nak buang virus yang folder dia tak boleh nak delete tue?

kalau ada comment tau.

lieya sayang lah memory card tue. dah lah 8gb. banyak tue. tak kan lah nak biar kan macam tue jer. beli pun mahal.

kalau ada sape-sape yang tahu komen tau.

lieya dah penat cuba bermacam-macam cara tapi still tak dapat buang virus tue.

please somebody help lieya. :(

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

2 comments:

Pka Rahim said...

sori liya. pka tak tau camne. memory mmg senang nak masuk virus. pka pon penah kena. then beli yang lain je.

Lieya Syaira said...

Pka Rahim mmg ingt nak beli tp syg la memory card tue 8gb. :(