lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

[Update] Adam Dan Hawa Episode 20

 

419417_357365584347186_1637196277_n

 

 

DOWNLOAD ADAM DAN HAWA EPISODE 20

 

:)

 

 

ada yang terlepas episode sebelum nya? tekan sini. :)

 

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

5 comments:

aimaniman said...

assalam

dofollow blog ni

akak minat aaron tapi akak x ikuti cerita melayu, almaklum slotnya pkl 7-8 time maghrib atau pkl 900 time anak2 kena belajar, mak anak kena x tengok tv aar..

tunggu unifi datang br akak nak balas dendam download ...

Hanif Idrus said...

Memang banyak yang saya tertinggal

suri said...

salam..yang sarung tangan cincin warna cokelat ada satu mahu tak heee.... rm18.00 ;)

suri said...

tak minat sgt minat gtu2 jer heee tapi suka tgok di berlakon best gak

combi said...

damn ! my hero ............


#invited utk join giveway sempena pembukaan my blogshop :)