lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Review Blog #5 : Coretan Atieyn Yunie


Assalamualaikum. :D
macam biasa, entry ini telah dilekatkan dengan gam gajah selama seminggu.
mesti korang semua tengah raya sakan kan sekarang nie.
lieya tak adalah sakan sangat. tu yang sempat je nak update blog. :)
ok. kali ni lieya nak review blog Atieyn Yunie pula.

header copy
click header untuk terjah blog Atieyn Yunie. :D

blog ni agak simple. [kebiasaan bagi newbie la kan, lieya pun dulu macam tu juga]
entry dia pun agak menarik.
tapi, satu je lieya nak komen [jangan marah tau Atieyn] lieya agak tak suka dengan widget floating dekat tepi tue. sorry kalau lieya cakap nie buat Atieyn terasa hati.
nak tahu kenapa?
sebab bila ada widget yang floating menyebabkan lieya susah nak tekan apa-apa yang patut dekat blog Atieyn. mungkin bukan pada orang yang mengguna laptop.
pada pengguna notebook macam lieya, agak susah untuk selongkar blog tersebut kalau ada widget floating dekat tepi tue. [sebab lieya punya skrin kecil jer tau]
sorry kalau Atieyn terasa. sorry sangat kalau terguris hati dengan kata-kata lieya.
tapi, jangan risau, blog Atieyn dah cantik dah. simple mimple. lieya suka. lagu dekat blog Atieyn pun lieya suka, :D
that’s all.
mana yang baik itu datangnya dari Allah, mana yang buruk dari kesilapan lieya sendiri. :)




regards,
lieyasyaira
p/s : salam aidilfitri Atieyn. :D and, thanks join segmen up follower by lieya syaira. :)

3 comments:

aNiss :):) said...

boleh review blog anis?? hehe :DD

suri said...

tk marh eh sy jer sb admin amik berat ttg blog dia sndri

TARUNA KUSUMA YUDHA said...

Terimakasih atas info nya. Semoga bisa bermanfaat bagi saya dan shobat blogger lain nya .saya harap kan kunjungan balik .maupun follower nya.