lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Review Blog #3 : Great Ideas Never Happen Without Imagination


Sticky Post Until 12 August 2012
 
Assalamualaikum. =)
hari nie lieya nak review blog yang menang segmen up follower tue.
entry ini akan menjadi entry melekat yang dilekatkan dengan gam gajah selama seminggu. jadi gam tue akan cari pada isnin depan ye. [tengok! lieya dah mula merapu]
ok.
jom kita beramah mesra dengan…
CIK AINI CHE DIN kita. wuhuuuu~


click header blog untuk ke blog cik aini kita. :)
 
“Great Ideas Never Happen Without Imagination”
lieya suka tagline blog cik aini kita nie.
mesti idea-idea cik aini kita nie creative bagai nak rak, kan?
yela. kalau dah dapat berimaginasi mesti lah dapat idea yang kadang-kadang tak masuk dek akal tapi semua nya menjadi.
tak gitu cik aini kita?
btw, Cik Aini kita seorang yang cute, cantik, comel dan seumpama nya. tak leh puji banyak-banyak nanti perasan lak cik aini kita nie. [hehehe. gurau jer ye cik aini. jangan marah tau. :P]
blog dia simple jer [macam tuan punya blog] dan cepat loading. [lieya like like like like blog yang cepat loading nie]
tuan punya blog nie juga rajin bersegmen. [info penting nie, nanti boleh lah nak tag dekat cik aini kita nie]
dan…
dan…
nak lagi ke?
terjah blog dia sendiri lah ye.
penat wooo nak taip semua pasal cik aini nie.
kena sikit-sikit baru lah surprise. :P
 
 
 
 
regards,
lieyasyaira.
p/s : lieya dah follow cik aini. :) #370

3 comments:

AINI CHE DIN said...

thanks lieya..dah kembang 14talam dah lieya puji akak..hehehe

Hanif Bloglist Blog said...

Good luck .
Salam kenal ….
Sudah diletak URL anda dibloglist saya…
Hanif blog bloglist - klik sini
Bloglist adalah berdasarkan abjab
Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

fiqah hamed said...

Jom join GA AWESOME ini..
hadiah semua menarik tertarik kau memang debomm

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/gempak-giveaway-by-fatin-roziana.html