lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com

 

Assalamualaikum. =)

hey, tadi tengah blogwalking, lieya terperasan kebanyakkan blog yang lieya blogwalking tue ada pasal segmen nie.

pastue dengan laju-laju lieya tekan banner dia untuk tengok pasal segmen nie.

 

Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012
 
so, lieya pun macam biasa lah, dengan laju nya buka windows live writer then taip apa-apa yang patut pasal entry nie. :P
 
dekat blog lieya ada shoutbox. lieya siap letak dua lagi. satu dekat sidebar satu lagi dekat header.
 
lieya pon dah follow k.mialiana nie. #7923
 
blog satu lagi pun dah follow. #70
 
dan like fanpage dan follow twitter k.mialiana.
 
done! semua nya done!
 
kejap lagi nak hantar entry. :D
 
lieya dah join. so, korang apa lagi. jom lah join cepat. :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
regards,
lieyasyaira
p/s : k.mialiana, kalau tak lengkap beritahu lieya ye. :)
 
 
 
 

6 comments:

LELAKI INI said...

wah!
bestnya!
nak join!

rAIHan said...

blogwalking sini dr segmen yg sma..jemputlah ke blog. :)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam...

Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 6. Selamat berblogwalking....

AyuInsYiraH said...

assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

Al-Fathcom said...

salam kenal
dari segmen yang sama...
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

Kharisma said...

jalan jalan mencari sahabat baik di dunia maupun di akhirat nanti..
salam kenal