lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Mengarut~

 

Assalamualaikum. =)

apa yang mengarut nya lieya?

nie haa~

cuba tengok nie…

twitter

*gambar terpaksa di coret lantaran terlalu memalukan.

 

haa~ nie la.

sejak lieya buat private lieya punya tweet status, makin ramai pula orang-orang yang mengarut request nak follow lieya.

kalau bukan selalu lieya tak kisah.

nie hari-hari.

hari-hari pula dapat lah request dalam 6 or 7 dari orang yang mengarut macam kat dalam gambar tue.

haishhh.

geram pun ada juga.

time lieya tak buat private, tak ade la pula yang nak follow. nie dah buat private makin ramai. ramai sangat. dengan orang yang mengarut.

ayoyoyo.

apa nak jadi lah.

~~~~

hah~ yang nie pun satu. cuba click sini kalau nak tahu apa dia. ~

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira