lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Jom Kenal Pasti IQ Kita.

 

Assalamualaikum. ;)

2 3 hari lepas abang lieya ada suruh lieya buat IQ test. then, dengan berat hati nya lieya pun buat la IQ test tue. tak susah pun. tak perlu nak jawab soalan panjang-panjang la bagai. hanya perlu pilih jawapan yang sesuai je. erk. =_=’ ye ke? ermm. maybe. hikhikhik. :P

so, dengan berkobar-kobarnya lieya pun buat lah IQ test nie.

mula-mula tue ok lagi. tapi bila baca jer dia punya intro, terus rasa tak semangat nak jawab. mana mungkin lieya mampu jawab 39 soalan dalam masa 40 minit. meaning nya 1 soalan dalam 1 minit lebih sikit. dush dush dush. time tue macam tak mampu jer nak lawan dengan abg. tapi, lieya gagahkan jua hati lieya untuk menjawab semua soalan yang diberikan. aduiii. [jawab soalan pun tak tenang duk tengak masa tengah berjalan]

lastly, lieya berjaya jawab semua soalan yang diberikan.

so, nak tahu tak berapa IQ lieya. ok. jeng jeng jeng.

iq test

tipu jer la. yang nie abg lieya punya IQ dia. :P

pang pang pang. padan muka kau lieya kena tampar. siapa suruh kau menipu. :P

ish ish ish. bukan menipu la. tapi bergurau jer. hikhikhik. :D lieya punya bawah sikit dari abg lieya punya IQ. huhuhu. tak hairan lah kalau IQ abg lieya dapat 110. memang budak bijak. tak perlu study dah boleh jawab exam. opssss. bukan nak bangga tau tapi cemburu dengan otak dia. huhuhu. ;)

haa~ nak tahu juga yang lieya. tak perlu lah. tak penting pun.

so, lieya dah tahu IQ lieya berapa. kau orang bila lagi nak tahu berapa. kalau nak tahu click sini. :D

---->Iklan jap<---- [duit tabung nie. terima kasih kepada semua yang click. :D]

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

3 comments:

Warga Seminda said...

assalamualaikum..boleh bagilink untuk test iq tu?saya pun nak try jgak..hehe ^^

Warga Seminda said...

assalamualaikum.
tinggalkan komen anda disini.
satu pon jadi lah.
senyum~

Lieya Syaira said...

Warga Seminda nie link dia http://www.iqtest.dk/main.swf . sori lmbt reply. lieya dah jarang buka blog.