lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Diary Ramadhan #Day 5

 

Assalamualaikum. =)

Semalam lieya berbuka di rumah. tapi macam tak dijemput jer berbuka di rumah. hurmm

tapi tak apa. lieya langsung tak kisah.

termasuk semalam dah 2 hari hujan lebat time berbuka. Alhamdulillah. Rahmat Allah. :D

semalam, disebabkan lieya tak ikut mummy berbuka puasa di masjid so, lieya kena lah ikut kakak lieya solat terawih di surau dekat taman perumahan lieya nie.

not bad la. biar pun tak boleh nak tanding dekat Qaryah Ramadhan tue.

dan malam tue lepas terawih seperti biasa tadarus dengan family lieya.

yang lucu nya, mummy dengan daddy lieya selalu jer nak bergaduh dalam mencari kesalahan masing-masing dalam tadarus.

:D

happy bila berada dalam suasana macam tue.

tunggu abang lieya seorang lagi balik malaysia baru lah meriah sikit rumah.

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

p/s : kepada abang lieya yang sedang menjalani ibadah puasa sambil membuat ibadah umrah, semoga selamat dalam perjalanan ya. jealous nya, lieya dah lama teringin nak bertemu dengan kekasih kita yang Satu tapi still lagi tak ada rezeki. tak apa lah. nanti ada lah tue rezeki lieya. Amin.

 

1 comment:

Misz Mieza said...

seronoknya bertadarus dengan family.. =)