lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah Itu?

 

Assalamualaikum. =)

blogheader

click banner if nak join. ;)

Kenapa aku terjah?

Sebab lieya suka blogwalking entry dia orang. dan entry dia orang tue semua nya menarik.

Kenapa aku Follow?

Sebab lieya rasa nak follow. hahaha. tak ada lah. sebab lieya rasa ada entry yang pelbagai dan blog pon ringan, so, lieya follow la. :)

 

segmen-#1

Tags :

  1. niesa 
  2. لين
  3. dan miss mieza 
  4. dan semua follower lieya syaira

cuba korang click sini. :D

 

 

 

 

 

regards,

lieyasyaira

12 comments:

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salanm Ramadhan....Terima kasi atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

aisyah humaira' said...

niera follow sini :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

zaf said...

hye ^_^ bw sini dr segmen yg same

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apekah-itu.html

لين Si Pipi Merah said...

syukran dear..tag lynn.. lynn join dgn kadar segera.. :P

Niesa said...

niesa dh follow blog tu!nakkk join jugak!!hehe..thanks tag niesa..

لين Si Pipi Merah said...

lynn dah join!..syukran tau tag lynn.. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

syarmimi said...

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

dari segmen yg same. terjah sini + follow ! jom jenjalan ke blog mimie. :)

Myideakini [dot] com said...

Salam Ramadhan.. :-)

Cepat! ajak kengkawan cukupkan 100 orang untuk MYideakini umumkan kelayakan hadiah penghargaan.. :-)

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

dari segmen sama, done follow

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html