lieya here ^-^

My photo
hanya meluah segala buah fikiran yg agak kalut ... huhu .. dan meluahkn sglanyer dri sudut hati lieya .. lieya just want to be a simple person for everyone who know about me .. ngee ~!

teman-teman lieya

tagline blog aku cun

tagline blog
aktiviti 6 geng fiq’ra. ^^
blogger card still tak ada lagi.
nak join pergi sini.


contengan
header lieya simple jer.
yang kat atas ini la tagline blog lieya.
CONTENGAN KEHIDUPAN.
yang tue yang ringkas. yang panjang nya, CONTENGAN KEHIDUPAN LIEYASYAIRA.
sebenar nya tagline blog lieya dulu lain. dulu lieya guna SEGALANYA DARI HATI.
kenapa lieya letak tagline “contengan kehidupan"?
hukhukhuk.
sebenar nya ada kisah.
dulu, time lieya sekolah menengah lieya suka lukis gambar pokok mati.
kalau sehari itu memang ada lukisan pokok mati tue kat atas meja lieya.
sekarang pon lieya still lagi lukis lukisan tue.
ramai kawan-kawan lieya tanya apa maksud pokok mati tue.
hikhikhikhik.
sebenar nya pokok mati simbolik pada lieya.
dan sepatutnya bukan simbolik pada lieya sahaja tapi pada semua orang.
ianya simbolik pada kehidupan.
kenapa lieya kata simbolik. sebab pokok yang cantik kalau tidak disiram pasti akan layu jua dan bila disiram dan dijaga dengan baik pasti akan menjadi pokok yg cantik kembali.
begitu la dengan kehidupan kita.
ada musim nya. namun kehidupan kita bukan sekadar kehidupan sebagai manusia biasa tapi sebagai hamba ALLAH.
=).
lieya pilih dari kategori 1. =)
cepat sebelum terlambat. tarikh tutup aktiviti ini esok. =)
nak join geng fiq’ra masuk sini.

4 comments:

DiDiE eLa said...

betul jugak lieya cakap tue..hee gudluck

anamizu kaito said...

hai lieya.. cik ana dtg ni.. wahh tagline lieya simple je.. gud luck dear :)





luv,
cik ana

Nur Atikah said...

good luck :)

fiQ'Ra said...

CONTENGAN KEHIDUPAN.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥